WhatsApp “İsimler Yerine Numara Gözüküyor” Sorununun Çözümü

Merhaba Herkese. Bu Yazımızda, Çoğu WhatsApp Kullanıcısının Yaşamış Olduğu Sorunlardan Biri Olan “WhatsApp’ta İsim Yerine Numara Gözüküyor” Sorununun Çözümünü Anlatacağız.


Popüler Mesajlaşma Uygulaması WhatsApp’ta Zaman Zaman Hatalar Oluşabiliyor. Bu Hatalardan Birisi de, Sohbet Bölümünde Yer Alan Konuştuğunuz Kişilerin İsimleri Yerine Telefon Numaraları Yazması. Bu Hatanın Oluşmasında 2 Tür Etken Var. Ya “İzinler” Kısmında “Kişilerim” İzniniz Kapalıdır, Ya da WhatsApp Hesabınızın Senkronizasyonu Açık Değildir. Yazımızın Başlığından da Anlaşılacağı Üzere, WhatsApp Hesabınızdaki İsimlerin Yerine Telefon Numaralarının Gözükmesine Yol Açan Sorunun Çözümünü Anlatacağız. Buyurun Çözümü (Adımlı Anlatım) 👇🏻

İSİMLER YERİNE NUMARA GÖZÜKÜYOR SORUNUNUN ÇÖZÜMÜ

Yöntem 1: Ayarlar > Uygulamalar > WhatsApp > İzinler > Kişiler > Kişiler İzni > Her Zaman İzin Ver Seçeneğini Aktif Hale Getirin ve WhatsApp’a Giriş Yapın. (Eğer Bu Yöntem Olmuyor ise, 2. Yönteme Bakabilir ve Uygulayabilirsiniz.)

NOT: Bu İşlem, Telefon Markalarına Göre Değişkenlik Gösterebilmektedir. (Yukarıdaki İşlem Samsung Markalı Telefonlar İçindir)


Yöntem 2: Ayarlar > Hesaplar ve Yedekleme > Hesapları Yönet > WhatsApp > WhatsApp > Hesabı Eşitle Butonunu Açık Hale Getirin. (Aşağıdaki Görsellerde Taralı Alanda Belirtilmiştir.)

Bu Adımları Takip Ederek, Son Sohbetler Bölümünde (Anasayfada) İsimler Yerine Numaraların Gözükmesine Yol Açan Sorunu Kolay Bir şekilde Çözebilirsiniz.


Bir Sonraki Yazıda Görüşmek Üzere, Sağlıcakla…

Yorum bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.