Çözünürlüğü Düşük Olan Fotoğrafların Kalitesini Artıran Uygulama: Meitu

Merhaba Herkese. Bu Yazımızda, Çözünürlüğü Düşük Olan Fotoğrafların Kalitesini Artıran ve İçerisinde Birçok Özellik Barındıran “Meitu” Uygulamasını Tanıtacağız.


Boyutu Düşük Olan Fotoğrafların Çözünürlüğü veya Diğer Bir Tabirle Kalitesini Şüphesiz Herkes Biliyordur. Çözünürlüğü Düşük Olan Bu Fotoğrafları, Photoshop veya Belli Başlı Programlar / Yazılımlar ile Çözünürlüğünü Kolayca Artırabiliyoruz. Bu Yazımızda; Sadece Bir Uygulama ile, Saniyeler İçinde Programlara veya Belli Başlı Yazılımlara Gerek Kalmadan Kolay Bir şekilde Fotoğraflarınız Çözünürlüğünü Ücretsiz Artırabilirsiniz. Gelin “Meitu” Uygulamasına Yakından Bakalım.

Meitu Uygulaması:

Meitu (China) Limited Tarafından Geliştirilen Meitu Uygulaması, Temeline Bakarsak, Aslında Fotoğraf ve Video Düzenleme Uygulamasıdır. 2011 Yılında Çıkış Yapan Meitu, Zaman Zaman Yazılım Güncellemesi Alıp, Kullanıcılara Yeni ve Güzel Özellikler Sunuyor. Bu Özelliklerin En Çok Bilineni ise Resim ve Video Editörü (Düzenleme) Özelliğidir. Meitu Uygulamasının Bazı Özelliklerine Aşağıda Değinelim. İşte Meitu Uygulamasının Özellikleri 👇🏻

MEİTU UYGULAMASININ ÖZELLİKLERİ

  1. Fotoğraf Düzenleme (Efekt, Filtre, Sticker ve 10’dan Fazla Özellik)
  2. Beatuify Özelliği: Bu Özellik ile Fotoğraflarınıza Çeşitli Düzenlemeler Yapabilirsiniz. (Yüzlerdeki Akneyi Silme, Baş Boyutunu Ayarlsma Gibi Yüz Güzelliğiyle Alâkalı 10’dan Fazla Özellik)
  3. Collage Kolaj Özelliği (Birden Fazla Fotoğrafları Tek Bir Kareye Sığdırma)
  4. Video Düzenleme (Video Boyutunu Ayarlama, Şarkı Ekleme Gibi 10’dan Fazla Özellik)
  5. Anime Avatarı Oluşturma
  6. Çözünürlüğü Düşük Olan Fotoğrafın Çözünürlüğünü Artırma (Image Quality Özelliği)
  7. VIP Üyelik ve Bu Üyeliğin Diğer Özelliklerine (Paralı) Erişebilme
  8. Ve Diğer Özellikler

[Çözünürlük Artırma Özelliği Aşağıdaki Görselde Taralı Alanda Belirtilmiştir.]


Çözünürlüğü Artırma Özelliğinin Sonucu Örneğine Aşağıda ki Görsellerde Bulabilirsiniz. (Fotoğraflar Arası Geçiş Yaptığınızda, Yani Çubuğu Hareket Ettirdiğinizde Aradaki Kaliteyi Kolaylıkla Farkedeceksiniz. 1. Fotoğraf Google’dan Alınan Resim, 2. Resim de Image Quality Özelliğiyle Çözünürlüğü Artmış Olan Resim.)


Meitu Uygulamasını ve Çözünürlüğü Düşük Olan Fotoğrafların Kalitesini Artırma Yazımız Bu Şekilde. Sizde Meitu Uygulamasını Ücretsiz Bir Şekilde Yükleyebilir, Uygulamanın Güzel ve Faydalı Özelliklerini Deneyimleyebilirsiniz.

Bir Sonraki Yazı da Görüşmek Üzere, Sağlıcakla Kalın..

Yorum bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.