Netflix Premium APK (Güncel Sürüm + Sınırsız Kullanım) (Android)

Merhaba Herkese. Bu Konumuzda, Başlıktanda Anlaşılacağı Üzere Netflix Uygulamasının Premium’lu Modunu Anlatacağız.


[Görsel, Google Resimlerden Alınmıştır.]

Dünyaca Popüler Dizi – Film İzleme Platformu (Uygulaması) Olan Netflix, İçerisinde Bulunan Kaliteli ve Yoğun Dizi – Filmleriyle, Dizi – Film Platformlarında 1’nci Konumda. Her Türden Kategori Dizi ve Film Barındıran Netflix’te Dizileri veya Filmleri İzlemek Maalesef ki Belli Fiyatlara (27₺ – 55₺ Arasında ve Fiyatlar, Üyeliklere Göre Değişkenlik Gösteriyor.) Tabii Tutularak İzlenilebiliyor. Bahsettiğimiz Üyelikten Herhangi Birini Satın Aldığınız Taktirde, Dizi ve Filmleri Reklamsız, Sınırsız Bir Şekilde İzleyebiliyorsunuz. Netflix’te Dizi ve Filmleri Ücretsiz, Sınırsız ve Reklamsız Bir Şekilde İzlemenin Yolu Mümkün. Nasıl Olacak? Sorunuza Karşılık Hemen Cevaplayalım. 🙂

Modladığımız Netflix Uygulamasındaki Dizileri ve Filmleri Ücretsiz, Sınırsız ve Reklamsız Bir Şekilde İzleyebilirsiniz. Üstelik Dizi ve Filmleri, Herhangi Bir Google Hesabınız Olmadan ve Oturum Açmadan İzleyebilirsiniz. Modladığımız Netflix Uygulamasının Diğer Özelliklerini ve Türkçe Ayarlarını (Türkçe Altyazı Seçeneği) Aşağıda Bulabilirsiniz.

Netflix PREMİUM APK Özellikleri

  1. Ücretsiz, Sınırsız ve Reklamsız Kullanma.
  2. Boyut Olarak Cihazınızda Fazla Alan Kaplamaz. (13 MB)
  3. Dizi ve Filmleri Cihazınıza İndirebilirsiniz.
  4. Dizi ve Filmleri Yüksek Kalitede İzleyebilirsiniz.
  5. Her Türden Kategorisi Bulunan Dizileri ve Filmleri, “Yıl Filtresi” ile İzleyebilirsiniz.
  6. Ve Dahası…

Netflix PREMİUM APK (TÜRKÇE AYAR)

Yukarıdaki Görselde Belirtilen Alandaki Gibi “Settings” Butonuna Basın ve İlerleyin.

Biraz Aşağıya İnin ve Taralı Olan Yerlerdeki (Yukarıdaki Görsel) Talimatlara Uyun. Her İki Dili “TR” Ayarladığınız Taktirde Dizi ve Filmleri “Türkçe Altyazılı” Bir Şekilde İzleyebileceksiniz.


BİLGİLENDİRME: Netflix Premium APK Yalnızca “Android Cihazlar” İçindir.

BİLGİLENDİRME 2: Dosyayı Cihazınıza İndirip Giriş Yaptığınızda, Menünün En Üstünde Bir Görsel (Yazılım Deryası Tarafından Modlanmıştır Görseli) Göreceksiniz. Netflix’ten Çıkış Yapıp, Tekrar Giriş Yaptığınızda Bu Görsel Değişecektir (Arı Resmi Olacaktır.) Bunun Sebebi Mod’da Yapılan Değişiklerdir. (Görsel’e İtimat Etmeyiniz.)

Bir Sonraki Yazıda / Konuda Görüşmek Üzere, Kalınsağlıcakla…

Yorum bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.