Instagram Gizli Profilleri Görüntüleme Uygulaması [Yeni Uygulama]

Merhaba Herkese. Bu Yazımızda, Instagram Uygulamasındaki Gizli Profilleri (Diğer Bir Tabirle Hesapları) Görüntüleme Uygulamasını, Özelliklerini ve Websitesinin Tanıtımını Yapacağız.


Dünya’nın En Popüler Uygulaması Olan Instagramda ki Gizli Hesapları Mutlaka Görmüşüzdür. Bu Hesaplar, Hesap Sahibinin İsteği Doğrultusunda Gizli/Açık Olabiliyor. Gizli Olan Hesapların Birçok İşlevini (Yani Gönderilerini, Hikayelerini, Takip Ettiği Kişileri ve Takipçileri) Göremezken, Açık Hesapların İşlevlerini Görmemiz Mümkün Oluyor. Uygulama Geliştiricileri, Uygulama Modlayıcı Kişiler Tarafından Oluşturulan 3. Parti Uygulama ile, Instagramda ki Gizli Hesapların Birçok İşlevini Görmemiz Mümkün.

LiLi Uygulaması ile, Instagramda Bulunan Gizli Hesapları Görebilmek Oldukça Kolay. Gizli Hesabı Görmekle Birlikte; Gizli Hesabın Takip Ettiği Kişileri, Takipçileri, Öne Çıkarılan Hikayelerini ve Aktif Olan Hikayesini Görebilirsiniz. LiLi Uygulamasının Kurulumuna, Kullanımına ve Özelliklerine Aşağıda Bakabilirsiniz.


LiLi UYGULAMASININ KURULUMU

#Adım 1: LiLi Uygulamasının Resmi Websitesine Tıklayın.

#Adım 2: Anasayfada İçerisinde Yer Alan “ Download APK” Butonuna Basın ve Cihazınıza LiLi Uygulamasını İndirip, Uygulamaya Giriş Yapın. (48.apk Adında Bir Dosya İnecektir.)

LiLi UYGULAMASININ KULLANIMI

#Adım 3: Uygulamaya Giriş Yaptıktan Sonra, Uygulama İçerisinde Yer Alan “Gizli Profilleri Görüntüleyin” Butonuna Tıklayın ve Görmek İstediğiniz Gizli Hesabın Kullanıcı Adını Yazın. (Bu İşlemin Öncesinde, Fake Hesabınızla Uygulamaya Giriş Yapmalısınız.

BİLGİLENDİRME:

Uygulamaya Fake Hesabınızla Giriş Yapın. Orjinal ve Sık Kullandığınız Hesapla Giriş Yaparsanız Hesabınız Çalınabilir.

LiLi UYGULAMASININ ÖZELLİKLERİ

  1. Gizli Hesaplara Ücretsiz Bir Şekilde Bakabilirsiniz.
  2. Gizli Hesapların Birçok İşlevine Bakabilirsiniz.
  3. Günlük 3 Adet Gizli Hesaba Bakabilme
  4. Kullanımı Kolay Olmakla Birlikte, Cihazınızda Fazla Alan Kaplamaz.

Bu Yazımızda, Instagramda ki Gizli Profilleri Nasıl Görebileceğinizi Anlattık.

Bir Sonraki Yazı da Görüşmek Üzere..

Yorum bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.